Matematik

rumfanget

18. september 2012 af Maria10101 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

terningen er 1 cm. Altså h, b og l er 1 cm.  Og jeg skal finde rumfanget og overfladen... og jeg ved ikke hvordan man gør. 

 


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. september 2012 af 123434 (Slettet)

V=1cm*1cm*1cm=3cm^3

O=1cm*1cm*6=6cm^2


Brugbart svar (0)

Svar #2
18. september 2012 af jnl123

rumfang = højde * bredde * længde

 

areal:

side1:   højde*bredde

side2:   højde*længde

side3:   længde*bredde


Brugbart svar (0)

Svar #3
18. september 2012 af Singlefyren (Slettet)

Tastefejl i V i svar #1. Håber jeg!


Skriv et svar til: rumfanget

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.