Matematik

isoler potens

20. september 2012 af cecilied34 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Er der nogen der kan fortælle mig hvordan jeg isolere t?

 

((10)/(1902.3257441608)) = 1.5231748243438^(t)


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. september 2012 af mathon

 

                            ln(10 / 1902.3257441608) = ln(1.5231748243438) t

       
                            t = ln(10 / 1902.3257441608) / ln(1.5231748243438)
eller

                            t = log(10 / 1902.3257441608) / log(1.5231748243438)
 


Skriv et svar til: isoler potens

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.