Matematik

Varmetab i Matematik?????

21. september 2012 af ConfusedOfMath (Slettet) - Niveau: A-niveau

a) Effekttabet, målt i W:
    P=k*A*ΔT = 6.*3.*(2-21)→p ? −342.
    Effekttabet er derfor 414 W.

b) Varmetabet i løbet af en uge under disse temperaturforhold, målt i kWh:
    E= P*Δt= p*24*7→e ? −57456.
    Målt i kWh: ((e)/(1000)) ? −57.456
    Derfor er varmetabet i en uge 57.456 kWh.

c) Prisen på varmetabet, når der anvedes elvarme:
    man skal finde opgave b's pris ved varmetab ved elvarme.

 

Jeg kan ikke finde ud af hvordan jeg skal regne c ud????? jeg ved at elvarme koster 1.60 kr pr kWh

Hvad er udregningen til denne opgave. :D


Brugbart svar (1)

Svar #1
21. september 2012 af Andersen11 (Slettet)

Gang varmetabet med prisen for 1 kWh.


Svar #2
21. september 2012 af ConfusedOfMath (Slettet)

Tusind tak :D


Brugbart svar (1)

Svar #3
21. september 2012 af 123434 (Slettet)

B) 57.456*1,6kr=91929,6kr?


Svar #4
21. september 2012 af ConfusedOfMath (Slettet)

Hvad mener du???

Brugbart svar (0)

Svar #5
21. september 2012 af 123434 (Slettet)

Om det er rigtigt, at den giver 91929,6kr?


Svar #6
21. september 2012 af ConfusedOfMath (Slettet)

ja :D


Brugbart svar (0)

Svar #7
22. september 2012 af Andersen11 (Slettet)

Det ser ellers ud til, at trådstarter bruger decimalpunktum, så med decimalkomma er der tale om 57,456kWh til en samlet pris af 91,93kr .


Brugbart svar (0)

Svar #8
23. september 2012 af 123434 (Slettet)

7# Ellers ville det godt nok også være noget af en elregning


Skriv et svar til: Varmetab i Matematik?????

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.