Matematik

Effekttab?? opstille en ligning

21. september 2012 af ConfusedOfMath (Slettet) - Niveau: A-niveau

Spørgsmålet lyder på:

Opstil en ligning der giver effekttabet P gennem en almindelig 1-lags-rude med areal 3,0 m2 og k= 6,0, når udetemperaturen er 2 oC, og indetemperaturen x oC.

- Hvordan skal lignigen se ud????

 

Efter det skal jeg tegne en graf for effektabet P som funktion af indetemperaturen x, når 10 ≤x≤ 25.

 

Hvordan skal jeg skrive den ind i mit TI-Nspire program?????

 

please hjælp mig :D


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. september 2012 af peter lind

effekttab = k*A*ΔT


Svar #2
21. september 2012 af ConfusedOfMath (Slettet)

er det ligningen. ??

hvis det er, hvordan skal jeg så skrive den ind i programme (forskriften f(x)=?????????)

 


Brugbart svar (0)

Svar #3
21. september 2012 af peter lind

Jeg har ikke TI-Nspire så det kan jeg ikke hjælpe dig med. Slå op i en manual eller en hjælpefunktion


Svar #4
21. september 2012 af ConfusedOfMath (Slettet)

hvad er forskriften :D den kan også laves uden TI-Nspire. hvis man skal lave graf i koordinatsystem

 


Brugbart svar (0)

Svar #5
21. september 2012 af peter lind

Se #1 ΔT er temperaturforskellen A er arealet


Svar #6
21. september 2012 af ConfusedOfMath (Slettet)

Det kan man ikke sætte ind i et koordinatsystem. den skal jo være noget i retning a f(x)= a*x+b


Skriv et svar til: Effekttab?? opstille en ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.