Matematik

Er dette rigtigt?

22. september 2012 af mimok (Slettet)

Jeg har en ligning m: 5x+3y-6=0

Jeg bestemmer normalvektoren: n=(5;3)

Nu skal jeg bestemme et punkt på linjen. og her kommer jeg i tvivl, jeg jeg omkrive ligningen 5x+3y-6=0 til denne form: 5(x-15)+3(y+3)=0

også er punktet p(15,-3)


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. september 2012 af Singlefyren (Slettet)

Bestemme et punkt på linjen ???

Skal du så bare indsætte en tilfældig værdi på x's plads i ligningen og finde y?


Svar #2
22. september 2012 af mimok (Slettet)

Se det giver ikke mening, hvorfor skulle jeg så finde en normalvektor?

Opgaven lyder:

Betragt linjen m: 5x+3y-6=0

Bestem en normalvektor samt et punkt på linjen. dvs. P(x0,y0)

Der står bestem ikke beregn.


Brugbart svar (0)

Svar #3
22. september 2012 af Singlefyren (Slettet)

Tror nu du skal gøre som i svar #1, hvis opgaven ikke skriver andet.

I matematik beregner vi for at bestemme.


Svar #4
22. september 2012 af mimok (Slettet)

Jeg ved ikke hvorfor, men jeg er ikke overbevist.


Skriv et svar til: Er dette rigtigt?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.