Matematik

Ligninger

23. september 2012 af JulieGildsig (Slettet) - Niveau: B-niveau

Jeg skal bestemme ved grafisk aflæsning og beregning eventuelle løsninger til nedenstående ligningssystemer:

a) y = 1/2x - 2^y = x

b) y = 5/3x + 4^y = x - 4


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. september 2012 af peter lind

Der er ingen grund til at oprette det samme spørgsmål 2 gange


Svar #2
23. september 2012 af JulieGildsig (Slettet)

Jamen jeg har jo ikke fået svar.. Er ny herinde så kender ikke reglerne. Undskyld, tænkte bare der ingen var der så det.


Svar #3
23. september 2012 af JulieGildsig (Slettet)

Er der ikke nogen der vil hjælpe mig med at løse dem sammen?


Brugbart svar (0)

Svar #4
23. september 2012 af Moraxus (Slettet)

Isoler x eller y i den ene, og substiturer det i den anden, så kan du løse x/y og derefter x/y.


Skriv et svar til: Ligninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.