Matematik

2 spg om mængder

23. september 2012 af s123 (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Jeg kan ikke løse

abs(z-1)=abs(z+i)

im(z)=2re(z)-1

er der nogen der kan hjælpe her.


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. september 2012 af peter lind

Indsæt z= x+iy i ligningerne


Svar #2
23. september 2012 af s123 (Slettet)

den nederste er så 2x-1=yi


Brugbart svar (0)

Svar #3
23. september 2012 af peter lind

nej 2x-1 =y


Svar #4
23. september 2012 af s123 (Slettet)

super. Den har jeg. :-) 

z-1=z+i

(a+iy)-1=(a+iy)+i

korrekt


Brugbart svar (0)

Svar #5
23. september 2012 af peter lind

Nej. Der står absolut værdi (x-1)2+y2 = x2+(y+1)2


Skriv et svar til: 2 spg om mængder

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.