Matematik

Mat 1 - Hjælp

23. september 2012 af PeterDaalsgaard (Slettet)

- Beskriv de fire følgende punktmængder og indtegn dem i den komplekse talplan

a) M1 = {z E C | | z-1+i|=3}

b) M2 = {z E C || z-1| = |z+i|}

c) M3 = {z E C| Im(z) = 2Re(z)-1}

d) M4 = {z E C| | z-3| < 2 og |z-3+i|<1}

 

Jeg har virkeligt brug for hjælp til dette.

tak på forhånd


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. september 2012 af Andersen11 (Slettet)

Benyt, at {z ∈ C | |z - a| = r} , hvor a ∈ C og r ∈ R+ , er en cirkel med centrum i a og med radius r .


Brugbart svar (0)

Svar #2
23. september 2012 af Liberdue (Slettet)

Sidder også med den her, og hvad gør man så i b) og d), hvor også højresiden er kompleks og nummerisk?


Skriv et svar til: Mat 1 - Hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.