Matematik

ligning

24. september 2012 af jonasbay123 (Slettet)

kunne godt bruge noget hjælp til denne ligning

140= 1,5563x+75,974

 


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. september 2012 af mathon

 folkeskoleligning

 

                        140 =1,5563x + 75,974                                   subtraher 75,974 på begge sider

                        64,026 =1,5563x                                             divider med 1,5563 på begge sider

                        41,1399 = x

                          


Brugbart svar (0)

Svar #2
24. september 2012 af Euroman28

jonas det handler jo hvis du har en ligning

og du skal finde x, så skal x isoleres.

 

- - -

Der er Matematik i alt.


Skriv et svar til: ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.