Matematik

Isolering af tiden t

24. september 2012 af quintt (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej,

Opretter lige igen et forum, da jeg ikke rigtig fik svar på dette :)

I et forsøg er temperaturen T (målt i °C) en funktion af den tid t (målt i minutter) der er gået siden forsøget startede. Funktionen T er bestemt ved:
T(t) = 0.65+0.097*t+0.000064*t5
Få programmet til at tegne grafen for T med den rigtige definitionsmængde.

a) Hvad er temperaturens væksthastighed 5 minutter efter forsøgets start?
Udregn T'(5).
T'(5) = 0.097*t+0.00032*t4

Hvordan isolerer jeg t i opgave a?

 

På forhånd, tak!

 

 

 

 


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. september 2012 af nielsenHTX

du skal indsætte t=5 i T '(t), der er ikke noget der skal isoleres


Svar #2
24. september 2012 af quintt (Slettet)

Super. Havde jeg bare lige fået af vide, at det skulle :)


Brugbart svar (0)

Svar #3
24. september 2012 af Snick (Slettet)

#2

Det var ikke helt det du fik at vide i dit andet indlæg.

I det andet indlæg blev der refereret til delopgave b)

delopgave b) i din opgave beder dig faktisk om at beregne to seperate spørgsmål :)

Mvh Snick


Skriv et svar til: Isolering af tiden t

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.