Matematik

Skriv i rækkefølge efter størrelse??

24. september 2012 af Mpigen23 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Hej alle jeg forstår ikke disse tre opgaver, så jeg håber nogen kan hjælpe:-D

 

Skriv i rækkefølge efter størrelse.     / = Betyder brøkstreg.

 

1/6 - 0,16 - 17%

58% - 4/7 - 0,57

0,36 - 3/8 - 35%

 

Hvordan sortere man dem, så efter størrelse?????????


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. september 2012 af hehehej (Slettet)

Du kan starte med at omskrive dem enten til procent, brøker eller decimaltal :)


Brugbart svar (0)

Svar #2
24. september 2012 af DrNielsen

du skal starte med at finde ud af hvad du vil regne i. %, decimaltal eller brøker. Prøv herfra :)


Brugbart svar (0)

Svar #3
24. september 2012 af Mariostar (Slettet)

Man starter med den største først.
I den første er det :
17%    1/6    0.16

Håber det hjælper dig til at forstå systemet.


Brugbart svar (0)

Svar #4
24. september 2012 af Snick (Slettet)

Det gør man ved enten at omregne dem alle til procent, brøker eller decimaltal

1: 

1/6 = 0.1666

0.16

17% = 0.17

Dvs rækkefølgen bliver (mindst fra venstre til højre)

0.16                1/6             17%


Svar #5
24. september 2012 af Mpigen23 (Slettet)

Okay super mange tak

 


Skriv et svar til: Skriv i rækkefølge efter størrelse??

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.