Matematik

2. gradsligninger

25. september 2012 af Apaas (Slettet)

Fatter hat af disse:

x2 -4x - 12 = 0

 

2x2 -17x +8 = 0

 

t + 3st = 0

2


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. september 2012 af Dulugtergrimt (Slettet)

Du har en løsningsformel for dem, er jeg ret sikker på :)

Hvis jeg nævner diskriminanten, så ved du med statsgaranti hvad jeg snakker om ;)


Svar #2
25. september 2012 af Apaas (Slettet)

Problemet er at jeg har svært ved at udregne diskriminanten... 

2x2 -17x +8 = 0

D= (-17)2  -4 * 2 * 8. = ??????????


Brugbart svar (0)

Svar #3
25. september 2012 af nielsenHTX

D=(-17)2-4*2*8=289-64=225


Skriv et svar til: 2. gradsligninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.