Matematik

Hvordan isolér jeg y

25. september 2012 af kjqv (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Jeg vil sætte stor pris hvis der en der kan fortælle mig regneregler og til at komme frem til

 

16 = y*(0,18-0,08)+0,08

Y = 16-0,08/(0,18-0,08)

 

Hvordan er det lige man kommer frem til Y isoleret 

 

mange tak på forhånd


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. september 2012 af Andersen11 (Slettet)

Det skal være

y = (16 - 0,08) / (0,18 - 0,08)

Man trækker 0,08 fra på hver side og dividerer så med koefficienten til y .

(Videregående ?)


Brugbart svar (0)

Svar #2
25. september 2012 af Maksilkemi (Slettet)

Hvordan kan dette være vidergående?


Svar #3
25. september 2012 af kjqv (Slettet)

mange tak herrer 

hvordan kunne jeg evt øve mig på den slags opgaver .. ? 


Svar #4
25. september 2012 af kjqv (Slettet)

Undskyld jajoo kom til at markere den som vidergående .. 


Skriv et svar til: Hvordan isolér jeg y

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.