Matematik

Ligning

26. september 2012 af lp4654 (Slettet) - Niveau: 10. klasse

Så har jeg brug for hjælp igen... Er simpelthen en hat til det med ligninger :/

 

ligningen hedder :

8x-21=½x+3


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. september 2012 af Snick (Slettet)

8x-21=½x+3

⇔ Vi lægger 21 til på begge sider af lighedstegnet og får

8x =½x+24

⇔ Vi trækker ½x fra på begge sider af lighedstegnet og får

?

⇔ Vi dividerer med 7.5 på begge sider af lighedstegnet og får

?


Skriv et svar til: Ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.