Matematik

Mangler en tolk...

26. september 2012 af kway2high (Slettet) - Niveau: A-niveau

‎"funktionen f er omvendt proportional med sin afledede funktion"

Dette skal udtrykkes ved matematiske symboler, men jeg forstår det ikke :/

Jeg har siddet og vendt og drejet det tusind gange inde i hovedet og umiddelbart, så er f(x) = a/x, hvis den er omvendt proportional, men hvis den er det med den afledede, så forstår jeg ik helt konceptet ?

 

 


Brugbart svar (1)

Svar #1
26. september 2012 af mathon

 

                                                    f(x) • f '(x) = a

                                                    f(x) = a / f '(x)

 

 


Brugbart svar (1)

Svar #2
26. september 2012 af peter lind

f(x) = k/f'(x)


Skriv et svar til: Mangler en tolk...

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.