Matematik

Ligning

28. september 2012 af camilla7100f (Slettet) - Niveau: C-niveau

Jeg er virkeligt tabt, når det kommer til ligninger!

Nogle som kan hjælpe med denne:

8,19-2,1*(2,4-x)=0

 

 


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. september 2012 af CuoOOoooO (Slettet)

...Ja :)

...Du ganger først ind i parantesen, og derefter isolerer du x på venstresiden

Læs kun videre, hvis du har prøvet

...8,19-2,1•(2,4-x)=0

...8,19-5,04+2,1•x=0

..3,15+2,1•x=0

...2,1•x=-3,15

...x=-3,15/2,1

...x=-1,5

 


Svar #2
02. oktober 2012 af camilla7100f (Slettet)

Tak .

Kan godt se det simple i det nu:)


Brugbart svar (0)

Svar #3
02. oktober 2012 af CuoOOoooO (Slettet)

Så lidt :)


Skriv et svar til: Ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.