Matematik

Matematik! Gennemsnit!

28. september 2012 af Tone123 (Slettet) - Niveau: 9. klasse
Skemaet viser hvor mange kasser 4 piger omplantede på 1 dag og hvor lang tid de arb.

Mette - 3 timer 20 min. Og omplantede 20 kasser

- beregn hvor mange kasser mette omplantede i gennemsnit pr. Time?

Hjælp tak.

Brugbart svar (0)

Svar #1
28. september 2012 af 123434 (Slettet)

Har du et skema vedhæftet til?


Svar #2
28. september 2012 af Tone123 (Slettet)

Nej, står jo hvor lang tid hun arb,

Brugbart svar (0)

Svar #3
28. september 2012 af Andersen11 (Slettet)

#2

Divider antallet af kasser med tiden omregnet til decimaltal eller brøk.


Svar #4
28. september 2012 af Tone123 (Slettet)

Er det så 3,2/20??

Brugbart svar (0)

Svar #5
28. september 2012 af Andersen11 (Slettet)

#4

Nej. Genlæs svaret i #3. Du dividerer tiden med antallet af kasser.

Bemærk, at 3 timer 20 min = 3 timer + 1/3 time = 10/3 timer.


Svar #6
28. september 2012 af Tone123 (Slettet)

Jeg har sagt 20 divideret med 3,2. Det giver 6,25. Passer det ikk?

Brugbart svar (0)

Svar #7
28. september 2012 af Andersen11 (Slettet)

#6

Nej, det er ikke korrekt. Tiden 3 timer 20 min er ikke lig med 3,2 timer. Se #5.


Svar #8
28. september 2012 af Tone123 (Slettet)

Kan du så skrive hele formlen jeg kan regne med??

Svar #9
28. september 2012 af Tone123 (Slettet)

Det giver 6,006 i følge min regning..

Brugbart svar (0)

Svar #10
28. september 2012 af mette48 (Slettet)

Hvorfor bruger du ikke æ, ø og å når du skriver her?

(3 timer og 20 min) / 20 giver 3/20 time og 1 min

der er 60 min på en time så 3/20 time er 3*60/20 min =9 min

(3 timer og 20 min) / 20 =9+1 min = 10 min


Brugbart svar (0)

Svar #11
28. september 2012 af Andersen11 (Slettet)

#9

Det giver præcis

20 / (10/3) = 60/10 = 6 kasser på 1 time.


Skriv et svar til: Matematik! Gennemsnit!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.