Matematik

Isoler dette / Er det muligt?

29. september 2012 af 215 (Slettet)

Er dette overhoved muligt at isolerer

A*Sin(b)+ B*Cos(b) =  C sin(b+n)

Hvor jeg skal have det isolerer c cos(b+n) ?


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. september 2012 af Andersen11 (Slettet)

Benyt, at cos(x) = ±√(1 - sin2(x))


Svar #2
29. september 2012 af 215 (Slettet)

hvordan vil det gå?


Brugbart svar (0)

Svar #3
29. september 2012 af Andersen11 (Slettet)

#2

Man har så

C2·(1 - cos2(b+n)) = (A·sin(b) + B·cos(b))2


Skriv et svar til: Isoler dette / Er det muligt?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.