Matematik

Matematik - HJÆLP!

01. oktober 2012 af Melliis (Slettet) - Niveau: 10. klasse
Hej! Er der nogen der kan hjælpe med disse opgaver?

Reducering
2x^2 + (3x)^2 + 4x^2 =
(a^8)^2 x (4^2)^10 x a^2 =
3a^2 + 4a^2 + (2a)^2 - 2a x 2a + 3 x a^2 =

På forhånd tak!

Brugbart svar (0)

Svar #1
01. oktober 2012 af Andersen11 (Slettet)

Det er ikke nemt at se, hvad det er, der skal reduceres. Det ser også ud til at du både bruger x som variabel og som gangetegn. Prøv at skrive det mere tydeligt


Brugbart svar (0)

Svar #2
02. oktober 2012 af lucillepostej (Slettet)

Jeg er enig med Andersen11, det er ikke helt til at se, hvad der skal reduceres. Mit gæt er at der er 3 opgaver? 

 

Og at den sidste ser således ud: 

 

3a+ 4a2 + (2a)2 - 2a * 2a + 3 * a=

 

3a2 + 4a2 + 4a2 - 4a2 + 3a=

 

10a2

 

 

 

 


Skriv et svar til: Matematik - HJÆLP!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.