Matematik
Svær mat. opg
14. september 2005 af
KennethC (Slettet)
Hey håber der er nogle der kan hjælpe mig med denne! Skal forklarer den i morgen men er helt lost!
Ved ikke om alt det jeg har skrevet skal bruges! Men således lyder opgaven:
Hvor mange dage efter reklamekampagnens begyndelse er de gennemsnitlige samlede omkostningernpr. ny kunde mindst mulig?
Et reklamebureau har påtaget sig at reklamere for et bestemt produkt. Man anslår, at det samlede antal A(x) af nye kunder x dage efter starten af kampagnen kan beskrives ved funktionen A, hvor
A(x)=400-200/X , x >= 1
Bureauet regner med at de samlede omkostninger U(x) til reklamekampagnen kan beskrives ved funktionen U, hvor
U(x)=100x+4000
idet x som ovenfor er antallet af dage efter kampagnens begyndelse.
De gennemsnitlige samlede omkostninger S(x) pr. nu kunde x dage efter kampagnens begyndelse kan beskrives ved funktionen S, hvor
S(x)= x^2+40x/4x-2 , x >= 1
Håber I kan hjælpe!
Ved ikke om alt det jeg har skrevet skal bruges! Men således lyder opgaven:
Hvor mange dage efter reklamekampagnens begyndelse er de gennemsnitlige samlede omkostningernpr. ny kunde mindst mulig?
Et reklamebureau har påtaget sig at reklamere for et bestemt produkt. Man anslår, at det samlede antal A(x) af nye kunder x dage efter starten af kampagnen kan beskrives ved funktionen A, hvor
A(x)=400-200/X , x >= 1
Bureauet regner med at de samlede omkostninger U(x) til reklamekampagnen kan beskrives ved funktionen U, hvor
U(x)=100x+4000
idet x som ovenfor er antallet af dage efter kampagnens begyndelse.
De gennemsnitlige samlede omkostninger S(x) pr. nu kunde x dage efter kampagnens begyndelse kan beskrives ved funktionen S, hvor
S(x)= x^2+40x/4x-2 , x >= 1
Håber I kan hjælpe!
Skriv et svar til: Svær mat. opg
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
