Matematik

ligninger

03. oktober 2012 af Jauz (Slettet) - Niveau: C-niveau

(1/2)s+(1/3)s=3/4

?? 


Brugbart svar (1)

Svar #1
03. oktober 2012 af mette48 (Slettet)

gang alle led med 12 og forkort, så har du ingen brøker mere


Svar #2
03. oktober 2012 af Jauz (Slettet)

er det ikke muligt du kan sdkrive udregingen:)? fordi jeg har følgende = 12/2 + 12/3 = 12/4

altså det skal gerne give 6s + 4s = 9 men 12/4 giver jo ikke 9


Svar #3
03. oktober 2012 af Jauz (Slettet)

ok fandt ud af det:) tak


Skriv et svar til: ligninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.