Matematik

Matematik - Hjælp!!!

03. oktober 2012 af Brunetten95 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Nogen som kan hjælpe??? og give svarerne det haster

 

f)     (y^2-y)/4+5=y/3x+5

g)    (y-3)/(x+y)=3y+1

d)     5x/4y=2y+11


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. oktober 2012 af mathon

   
                    ...var der måske ikke idé i, at du lærte noget?

                       bl.a. at sætte parenteser, som ikke kan misforstås
 

                       2 ubekendte kræver to ligninger


Brugbart svar (0)

Svar #2
03. oktober 2012 af Andersen11 (Slettet)

Hvad søger du hjælp med? Der er givet 3 ligninger, hver med to ubekendte.


Skriv et svar til: Matematik - Hjælp!!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.