Matematik

Hej alle samme

04. oktober 2012 af hejhey (Slettet) - Niveau: 10. klasse

Jeg har bruge for hjælp i matematik indenfor geometri .

Jeg har linker'et til opgaver.

http://vucmedit.files.wordpress.com/2011/11/ekstra-opgaver-til-geometri.pdf

Opgaver hedder  ''Opgave 5: REGN'' 

Jeg forstår ikke opgaver 5.1, 5. 2 og 5.3

Jeg håber I kan hjælpe mig med det


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. oktober 2012 af mette48 (Slettet)

Pris = rumfang af opgravning * pris pr m3

målestoksforhold 1:1000 betyder at 1 mm på tegningen svarer til 1000 mm i virkeligheden

1000 mm = 1m

1m i virkeligheden skal være  1 mm på tegningen

areal ABCE+CDE

ABCD er et trapez med areal (AB+CE)*BC/2


Brugbart svar (0)

Svar #2
04. oktober 2012 af Andersen11 (Slettet)

5.1 Beregn rumfanget af en kasse med grundfladeareal 1m2 og højden 1mm.

5.2 Beregn højden i en kasse med rumfanget 20L og grundfladearealet 5m2 .

5.3 Beregn rumfanget af den mængde vand, der falder på carporttaget. Bestem så højden af en kasse med dette rumfang og med grundfladearel svarende til beholderens grundfladeareal.


Brugbart svar (0)

Svar #3
04. oktober 2012 af Andersen11 (Slettet)

#1

Der er flere opgaver i det vedhæftede, der kaldes Opgave 5. Den ønskede opgave 5, der kaldes "Regn" findes på side 17.


Svar #4
05. oktober 2012 af hejhey (Slettet)

Tak mette48, at du vil hjælpe :)

-Andersen11, Kan du ikke vise nogen eksempler?. Jeg prøvede men de blev forkert , jeg kan ikke få det til passe.


Brugbart svar (0)

Svar #5
05. oktober 2012 af Andersen11 (Slettet)

#4

Rumfanget af en kasse med grundfladeareal A og højden h er

V = A·h

Sørg for, at enhederne for A og h passer sammen.


Svar #6
05. oktober 2012 af hejhey (Slettet)

Når okay, på den måde, nu har jeg forstået

Jamen Tak for hjælpen Andersen11

 


Skriv et svar til: Hej alle samme

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.