Matematik

matematik

07. oktober 2012 af baby1 (Slettet) - Niveau: C-niveau

hvad betyder, to variabler x og y er proportionale


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. oktober 2012 af SuneChr

Se    https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=1248881

Hvis de er omvendt proportionale, har vi

x·y = k   hvor k er en konstant forskellig fra 0


Svar #2
07. oktober 2012 af baby1 (Slettet)

Forstår det stadig ikke...

fx, skal jeg udfyde en tabel, hvor der står y= -80, hvad er x??


Brugbart svar (0)

Svar #3
07. oktober 2012 af king00 (Slettet)


Svar #4
07. oktober 2012 af baby1 (Slettet)

Det lige præcis det jeg ikkke ved :/


Svar #5
07. oktober 2012 af baby1 (Slettet)

Der er ikke en konstant


Brugbart svar (0)

Svar #6
07. oktober 2012 af YesMe (Slettet)

"fx, skal jeg udfyde en tabel, hvor der står y= -80, hvad er x??"?

Hvad betyder den her sætning? Er du sikker på, du har skrevet det rigtigt, eller har du måske glemt at læse noget før det? Der må jo have opstillet en ligning for det, hvor du så skal finde x når y = -80


Skriv et svar til: matematik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.