Matematik

matematik???????:)

08. oktober 2012 af gabriella1234 (Slettet) - Niveau: B-niveau

hej jeg har en opgave som hander om a og b. som driller mig lidt. håber der er en som har tid til at hjælpe mig :)

 

opgave 1. 

W(t)=a*t+B

t=betegerne tid målt i år efter 1981.

W= betegner verdens rekorden målt i sek. 

 

år:  1981..1984..1985..1988..1998..1999.2002..2003..2007.

tid (sek): 7698..7685..7632..7610..7565..7542..7538..7495..7466.

har fået :

A: -8.18776

B: 23908.5

ved hjælp af TI Nspire. som vi skal bruge. 

men nu skal jeg benytte modellen til at bestemme det år hvor man kan forvente at et marton løbes på under 7200 sekunder. dvs under 2 timer. 

 

hvordan gør jeg det???


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. oktober 2012 af peter lind

løs ligningen W(t) = 7200


Svar #2
08. oktober 2012 af gabriella1234 (Slettet)

hvordan skal jeg sætte det op???


Skriv et svar til: matematik???????:)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.