Matematik

matematik

08. oktober 2012 af Lillozz (Slettet)

c) Lad S=[0,10) χ N. hvilke af de 6 objekter er elementer af S(hvorfor/hvorfor ikke?)

Den tømme mængde Ø, (pi,4), (kvadratrod af 2, 10), 0, (4,pi), {1,2}.

a) Lad f: R-> R, f(x)=e3x

find den maksimale codomæne så f er bijective.

Er der nogen, der kan hjælpe mig?


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. oktober 2012 af Andersen11 (Slettet)

Prøv at formulere opgaven på dansk. Codomain er en mængde, der indeholder værdimængden for f(x). Benyt, at e3x > 0 for alle x ∈ R .


Svar #2
08. oktober 2012 af Lillozz (Slettet)

spørgsmål a) Let S=[0,10)×N. Which of the following six objects are elemetns of S (and why/why not?) the empty set ?, (π,4),(√2,10),0,(4,π),{1,2}Jeg forstår ikke helt, hvordan jeg skal løse det 


Brugbart svar (0)

Svar #3
08. oktober 2012 af Andersen11 (Slettet)

#2

Et objekt (x,y) tilhører S, hvis x ∈ [0,10) (hvad betyder ")" her?) ∧ y ∈ N . For hvert objekt skal man afgøre, om det er tilfældet.


Svar #4
08. oktober 2012 af Lillozz (Slettet)

dvs. at hvis førstekordinat er inden for intervallet [0,10) tilhører den den S.

Og hvis andenkordinat indeholder naturlige tal, jamen så tilhører de også S.

De resterende tilhører ikke S. Kan det passe?

dvs. (4,π) og 0 tilhører ikke S.


Brugbart svar (0)

Svar #5
08. oktober 2012 af Andersen11 (Slettet)

#4

Der skal både gælde x ∈ [0,10) og y ∈ N . Men du har ikke forklaret, hvad du mener med [0,10) . Skal det forstås som intervallet [0,10[ ?


Svar #6
08. oktober 2012 af Lillozz (Slettet)

Jeg forstår ikke helt, hvad jeg skal forklare. Er det ikke rigtig, det jeg har gjort?


Brugbart svar (0)

Svar #7
09. oktober 2012 af Andersen11 (Slettet)

#6

Jeg har prøvet at få dig til at forklare, hvad du mener med [0,10) . Hvad betyder den parentes ")" ?


Brugbart svar (0)

Svar #8
10. oktober 2012 af YesMe (Slettet)

")" betyder "["     ved "enden"

og "(" betyder "]"      ved "begyndelsen"

når det gælder for et interval

Så ja, #5


Skriv et svar til: matematik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.