Matematik
Har virkelig brug for hjælp
16. september 2005 af
Watergate (Slettet)
jeg har to vektor regnings opgave som jeg virkelig har brug for hjælp i men det jeg har skrevet ind i work kan ikke vises her men hvis du er villig til at hjælp så skriv til mig på min mail [email protected] så sender jeg opgaven til dig... håber der er nogle som vil hjælp :)
Svar #2
16. september 2005 af Epsilon (Slettet)
Skriv opgaveformuleringen (ordret, forstås) herinde samt dine forslag (eventuelt i kort form) til, hvorledes du vil besvare spørgsmålene. Da kan vi sikkert, om nødvendigt, give et vink eller to, hvor du end måtte være gået i stå.
//Epsilon
//Epsilon
Svar #3
16. september 2005 af Watergate (Slettet)
(2t-1)*(3-t) + (t^2+t+3)*(2) = 0
= 6t +2t^2+(-3)+t+ 2t^2+2t+6 = 0
= 4t^2 + 9t + 3 = 0
= 4t^2+9t = -3
Kan ikke komme vidre skal find ud af hvad t er... tak på forhånd
Svar #4
16. september 2005 af Epsilon (Slettet)
#3:
Vi skal have opgaveteksten (inklusive de stillede spørgsmål). Ud fra dit indlæg har jeg en formodning om, at du er i færd med at bestemme t, så to vektorer er ortogonale eller parallelle (skalarprodukt eller determinant lig 0). Men uden opgaveformuleringen har jeg ikke en chance for at vide det.
//Epsilon
Vi skal have opgaveteksten (inklusive de stillede spørgsmål). Ud fra dit indlæg har jeg en formodning om, at du er i færd med at bestemme t, så to vektorer er ortogonale eller parallelle (skalarprodukt eller determinant lig 0). Men uden opgaveformuleringen har jeg ikke en chance for at vide det.
//Epsilon
Skriv et svar til: Har virkelig brug for hjælp
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
