Matematik

Matematik!::...! Nu!.

09. oktober 2012 af jihudsif (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Hej. Hjælp med noget matematik!:..

 

Åben parantes!. plus og minus!.

2+(3-2x+4) = 9-2x?

3+(-3+4x) + 2x = 6x?

7+2x+(+4-7x) = 1x + 4?

3y+(4y-3x) = 4y?

5x+(2y + x-3) = 6x+2y-3?

4-(7*x-4*7) = ? ?

Er de rigtige regnet ud??'


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. oktober 2012 af YesMe (Slettet)

Ja

Ja

Nej

Nej

Ja

Bare gæt


Brugbart svar (0)

Svar #2
09. oktober 2012 af Euroman28

2+(3-2x+4) = 2+3-2x+4 = 9-2x

3+(-3+4x) + 2x = 6x

7+2x+(+4-7x) = 7+2x+4-7x = -5x + 11

3y+(4y-3x) = 7y-3x

5x+(2y + x-3) = 6x+2y-3

4-(7*x-4*7) = 4-7x+28 = -7x+32

- - -

Der er Matematik i alt.


Skriv et svar til: Matematik!::...! Nu!.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.