Matematik

Ligning

09. oktober 2012 af jalh (Slettet) - Niveau: B-niveau

Kære Studieportal,

Er der nogle, der slavisk kan gennemgå, hvorfor (0,5x^-0,5*y0,5)/(0,25y-0,75x0,5) = (2*y)/x

??

Det ville jeg værdsætte meget.


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. oktober 2012 af mette48 (Slettet)

Hvorfor starter du på en ny tråd her ?

Det er vist en reduktion, ikke en ligning med 2 ubekendte.

(0,5x^-0,5*y0,5)/(0,25y-0,75x0,5) =                bruger       a*b/c*d= a/c * b/d

0,5/0,25  * x-0,5/x0,5 * y0,5/y-0,75 =              bruger       xa/xb = xa-b          

    2    *  x- 0,5 - 0,5 * y0,5 - (-75)=

   2 * x-1* y0,5+0,75=

2*1/x * y1,25= 2y1,25/x                    dette er ikke det forventede resultat. Har du skrevet det rigtigt fra start?


Skriv et svar til: Ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.