Matematik

Ligning - haster!

09. oktober 2012 af Pip8b (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej, jeg har en aflevering til imorgen er gået i stå ved dette egentlig forholdsvis enkle problem.

3(x-3)=-2x+4

Jeg er mest i tvivl om første handling i den første del af ligningen, skal der regnes ind i parantesen der, også fald hvordan??
- Håber nogen kan hjælpe mig :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. oktober 2012 af Snick (Slettet)

3(x-3)=-2x+4

⇔Vi ganger ind i parantesen ved at gange 3 med hver led i parantesen og får derved

3x-9 = -2x+4

Prøv herfra


Brugbart svar (0)

Svar #2
09. oktober 2012 af Maria10101 (Slettet)


Svar #3
09. oktober 2012 af Pip8b (Slettet)

tusind tak for det :)!

Skriv et svar til: Ligning - haster!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.