Matematik

Angiv definitionsmængden for hver af nedenstående funktioner?

10. oktober 2012 af Basseluft (Slettet) - Niveau: B-niveau

Angiv definitionsmængden for hver af nedenstående funktioner:
f1(x) = x2 + x + 3
f2 (x) = 2x − 4
O.S.V...

Hvilke af disse funktioners grafer er sammenhængende i definitionsmængden?
Hvilke af funktionerne er kontinuerte?

Hvordan begynder jeg med sådan en opgave? :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. oktober 2012 af CuoOOoooO (Slettet)

Dm(f1) = R

Dm(f2) = R

 

Begge funktioners grafer er sammenhængdene i definitionsmængden.

Du kan se, at de begge er kontinuerte ∀x∈Dm(f)


Svar #2
10. oktober 2012 af Basseluft (Slettet)

Hvordan finder du af det? altså at dm(f1) = R ?


Brugbart svar (0)

Svar #3
10. oktober 2012 af CuoOOoooO (Slettet)

Tegn en graf for funktionen... så kan du se det.


Svar #4
10. oktober 2012 af Basseluft (Slettet)

Har lige prøvet og tegne graffen for det, men kunne ikke rigtig se hvorfor det er R stadig?

 


Brugbart svar (0)

Svar #5
10. oktober 2012 af CuoOOoooO (Slettet)

Du kan se, at Dm(f1) = ]-∞,∞[

De værdier x kan antage


Skriv et svar til: Angiv definitionsmængden for hver af nedenstående funktioner?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.