Matematik

Matematik! (hjælp)

12. oktober 2012 af Rave0002 (Slettet) - Niveau: 9. klasse

En familie veksler 5600 d.kr. til svenske kroner.

hvor mange svenske kroner får familien for de 5600 d.kr. , når 100 sv.kr koster 140 d.kr ..

er lidt forvirret...


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. oktober 2012 af mette48 (Slettet)

100 sv kr koster 140 dk kr

1 sv kr koster 140/100 dk kr = 1,40 dk kr

for 5600 dk kr fås 5600/(140/100)=5600*100/140=5600/1,40 sv kr               


Brugbart svar (0)

Svar #2
12. oktober 2012 af mathon

                140 d.kr = 100 sv.kr

                1 d.kr = (100/140) sv.kr =(5/7) sv.kr


                5600 d.kr = 5600 • (5/7) sv.kr = 4000 sv.kr


Brugbart svar (0)

Svar #3
12. oktober 2012 af 123434 (Slettet)

5600*100/140

danske kroner/100*fremmed valuta


Brugbart svar (0)

Svar #4
12. oktober 2012 af mette48 (Slettet)

#3 der skal stå

fremmet valuta=danske kroner/kurs*100

danske kroner=fremmed valuta*kurs/100


Skriv et svar til: Matematik! (hjælp)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.