Matematik

Hjælp til en ligning!!!!!!!!

18. oktober 2012 af JensChristian123456 (Slettet) - Niveau: C-niveau

x = 3+70/x


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. oktober 2012 af exatb

x = 3+70/x

x2/x = 3x/x + 70/x

x2 = 3x + 70

x2 -3x - 70 =0

Løsninger kan nu bestemmes med diskriminant og rodformel


Skriv et svar til: Hjælp til en ligning!!!!!!!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.