Matematik

Eksponentiel udvikling - skæringspunkt med y

19. oktober 2012 af Apaas (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hvordan finder jeg skæringspunktet med y aksen?

f(x)=3*1,44x

 


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. oktober 2012 af JSmaakjær (Slettet)

Dit skæringspunktet med y-aksen er 3. 

 

For at finde skæringspunktet beregner du blot f(0)

 

f(0)=3*1,44 = 3*1 = 3 


Brugbart svar (0)

Svar #2
19. oktober 2012 af JSmaakjær (Slettet)

Dit skæringspunktet med y-aksen er 3.

 

For at finde skæringspunktet beregner du blot f(0)

 

f(0)=3*1,440 = 3*1 = 3


Skriv et svar til: Eksponentiel udvikling - skæringspunkt med y

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.