Matematik

LIGNING

19. oktober 2012 af nico2222 (Slettet)

6x+3(4-5x) = 18-x(7-4)

6X+12-15X = 18-7X+4X

6X-15X+7X-4X =18-12

-6X = 6X

X=-6/6 =-1

ER DET RIGTIGT?


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. oktober 2012 af Andersen11 (Slettet)

Ja, det er korrekt.

Du kan selv gøre prøve ved at indsætte den fundne løsning i den oprindelige ligning.


Brugbart svar (0)

Svar #2
19. oktober 2012 af Inky2 (Slettet)

I løbet af udregning laver du noget, der ligner trykfejl, men som ville være gode at rette. For det første skal der være konsekvent notation for den ubekendte, så enten "x" eller "X", men ikke begge. Derudover har der sneget sig et "X" for meget ind på højresiden i fjerde linje. Men ellers er det vist rigtigt, som #1 skriver :)

Skriv et svar til: LIGNING

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.