Matematik

Matematik hjælp !!

22. oktober 2012 af bjerg17 (Slettet)

Hej alle, jeg sidder med en matematik aflevering til på fredag og sidder rimlig meget fast i denne opgave, så hvis der sidder nogle der kan hjælpe mig vil det vare være dejligt :)

 

Bestem ligningen for tangenten til grafen for funktionen f(x)=x^2+2x+4 i punktet p(1,f(1))???

 

TAK !!


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. oktober 2012 af SuneChr

y - f(1) = f´(1)·(x - 1)


Svar #2
22. oktober 2012 af bjerg17 (Slettet)

er der mulighed for at du kan give mig dine udregninger så jeg fatter bare lidt mere, det der kan min lommeregner jo godt fortælle mig ;) ??

 


Brugbart svar (0)

Svar #3
22. oktober 2012 af SuneChr

En linjes ligning er    y - yo = a(x - xo)  hvor a er hældningskoefficienten

Sammenlign denne med # 1.  a svarer til differentialkvotienten i punktet (xo ; yo)


Skriv et svar til: Matematik hjælp !!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.