Matematik

Matematik!!!

22. oktober 2012 af LeylaDogan (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej allesammen 

Jeg sidder med en matematik opgave, jeg ikke rigtig kan finde ud af. Håber I kan hjælpe mig, jeg har nemlig svært ved at  lave denne opgave.

Opgaven lyder sådan:

Løs eksakt og tilnærmet hver af ligningerne:

a) 5*ex=95


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. oktober 2012 af nielsenHTX

-divider med 5 på begge sider af lighedstegnet.

-tag ln på begge sider af lighedstegnet


Svar #2
22. oktober 2012 af LeylaDogan (Slettet)

Kommer det til at se sådan ud?

5*ex  =95/5

  5

<-> ex=19

<->In(ex)=In(19)

<-> x=In(19)


Brugbart svar (0)

Svar #3
22. oktober 2012 af nielsenHTX

#2 ja det er korrekt:)


Skriv et svar til: Matematik!!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.