Matematik

Hjælp til matematik please.

24. oktober 2012 af Magah (Slettet) - Niveau: C-niveau

Løs nedenstående lineære ligningssystem:

a) y = ¼x + 5 (Kan ikke finde ud af den, bliver forvirret med det der 1/4)

 

b) Y= og 5x – 2y = 8
         

SVAR: Y=4+2,5x (er den rigtig?)

 

 

 


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. oktober 2012 af Andersen11 (Slettet)

Prøv at formulere hver opgave i sin helhed. Den første opgave har kun een ligning, og den anden opgave er ufuldstændigt formuleret.

Se https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=1255152


Skriv et svar til: Hjælp til matematik please.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.