Matematik

indføre et passende variable og opstille en model, der beskriver udviklingen i elforbruget til fjernsyn.

24. oktober 2012 af heleneslover (Slettet) - Niveau: B-niveau


I 2004 var det samlede elforbrug til fjernsyn i Danmark 765 GWh. I perioden 2003-2012 voksede elforbruget til fjernsyn i Danmark med 82 GWh pr. år.

Indfør passende variable, og opstil en modil, der beskriver udviklingen i elforbruget til fjernsyn i Danmark for perioden 2004-2010

 

nogen der kan hjælpe mig, med hvordan jeg gør det? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. oktober 2012 af nielsenHTX

f(x)=ax+b

sæt 2004 til år x=0  ⇒b=??

a er hældningen/ændringen hvad er a så i modellen?

a=??

 


Svar #2
24. oktober 2012 af heleneslover (Slettet)

har ikke fået mere afvide end det jeg skrev :s


Skriv et svar til: indføre et passende variable og opstille en model, der beskriver udviklingen i elforbruget til fjernsyn.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.