Matematik

k??

27. oktober 2012 af luffesbanjo (Slettet)

hej, jeg har en opgave jeg bare ikke forstå noget af, har virkelig brug for hjælp

den lyder sådan har:
a) læs for k=2 ligningen x2 sx s k= 0

b) for hvilke værdier at k har ligningen ingen løsninger?

 

på forhånd tak:)

 


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. oktober 2012 af peter lind

Lad os få opgaven i læselig form


Brugbart svar (0)

Svar #2
27. oktober 2012 af SuneChr

ax2 + bx + c  =  0

har ingen løsning for      b2 - 4ac < 0


Skriv et svar til: k??

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.