Fysik

Varmeteoriens 1. hovedsætning

28. oktober 2012 af jonasbay123 (Slettet)

jeg har lavet en løsning på opgaven men er i tvivl om det er rigtig

vi skal se om den termiske energi vosker eller aftager

a. Vi har disse oplysninger A= 24J    Q=73Ja.

Vi har denne formel ?Eterm=A+Q
Vi indsætter nu blot tallene
?Eterm=24j+73J
= 97J
Vi kan nu konkluderer at den termiske energi vokser

Q=varme

A= arbejde fra ydre kræfter


Brugbart svar (1)

Svar #1
28. oktober 2012 af mette48 (Slettet)

Arbejdet tilført udefra skulle gerne medføre en tilsvarende varmestigning A og Q skal da være lige store


Svar #2
28. oktober 2012 af jonasbay123 (Slettet)

Så opgaven giver ingen mening , hvis de to ikke er lige store ?


Skriv et svar til: Varmeteoriens 1. hovedsætning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.