Matematik

Usikker på denne opgave hjælp.

29. oktober 2012 af Sahra123 (Slettet)

Vestre skole bruger 5 paller A4 papir om året.
Der er 562 elever og 43 lærere på skolen.

- Hvor mange stykker A4 papir er det om året?

Skal jeg så ikke sige 562 elver+43 lærere*5 paller? eller / med 5 paller?


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. oktober 2012 af Andersen11 (Slettet)

Hvis der bruges 5 paller papir om året, skal du beregne, hvor mange stykker papir der er i de 5 paller. Antallet af elever og lærere har ikke noget med det at gøre.


Svar #2
29. oktober 2012 af Sahra123 (Slettet)

Det eneste der står er ' derfor køber de stort ind, gerne en palle med 40 kasser ad gangen'?

 


Brugbart svar (0)

Svar #3
29. oktober 2012 af Andersen11 (Slettet)

Du har sikkert i en af de mange tråde, du har haft om denne opgave, beregnet, hvor mange pakker papir, der er i en kasse, og hvor mange ark, der er i en pakke. Så må du kunne regne ud, hvor mange ark der er i 5 paller.


Brugbart svar (0)

Svar #4
29. oktober 2012 af Sophie1111 (Slettet)

Du har allerede skrevet i en tidligere tråd: A4 papir pakkes i kasser med 5 pakker med hver 500 stykker A4 papir.

Dvs. i 1 pakke er der 500 stykker A4 papir. 

Vestre skole bruger 5 paller A4 papir om året.

1 palle = 40 kasser
5 paller = 5*40 = 200 kasser

I 1 kasse er der 5 pakker, dvs. der er 5*200 = 1000 pakker.

Dvs. 1000 pakker a. 500 stykker A4 papir :-)


Skriv et svar til: Usikker på denne opgave hjælp.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.