Matematik

Differentialregning - forstået korrekt?

31. oktober 2012 af Chefen9 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej!
Jeg har vedhæftet et dokument med et bevis. Jeg er meget interesseret i at høre, om jeg har beskrevet de enkelte trin i beviset ordentligt - altså har jeg måske et sted skrevet forkert eller glemt noget? Ville være fedt, hvis der var én eller to, der lige gad at kigge det igennem. Tager kun et par minutter :-)
 

Vedhæftet fil: Bevis.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
31. oktober 2012 af Andersen11 (Slettet)

Det er forkert at beskrive det således

"hvorefter f ganges ind i den første parentes, og g ganges ind i den anden parentes"

Der er tale om at benytte definitionerne

Δf = f(x+Δx) - f(x) og

Δg = g(x+Δx) - g(x)

til at skrive

f(x+Δx) = f(x) + Δf , og

g(x+Δx) = g(x) + Δg  ,

hvorved de efterfølgende udregninger så fremkommer.


Svar #2
31. oktober 2012 af Chefen9 (Slettet)

Okay. Tak, fordi du gad at kigge det igennem!


Skriv et svar til: Differentialregning - forstået korrekt?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.