Matematik

ligninger m.m

02. november 2012 af nunu21 (Slettet) - Niveau: C-niveau

jeg får op lyst punkterne (-9,5 og (1,3)

og skal beregne forskriften? hvad er y2, y1, x2 og x1?


løs ligningen 4-2*(3-x)=7-x


håber nogen kan hjælpe! :D


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. november 2012 af mathon

 

                  ...en lineær forskrift?


Svar #2
02. november 2012 af nunu21 (Slettet)

ja


Svar #3
02. november 2012 af nunu21 (Slettet)

Jeg kan ikke få den til at gå op når jeg finder a og b- værdien? 


Brugbart svar (0)

Svar #4
02. november 2012 af mathon

 

                   y = ax + b

                         hvor
                                                (y2-y1)
                                          a = ---------               b = y1 - a·x1
                                                (x2-x1)


Brugbart svar (0)

Svar #5
02. november 2012 af mette48 (Slettet)

(x1,y1) = (-9,5) og  (x2,y2) = (1,3)

 y2=3, y1=5, x2=1 og x1=-9

bliver du forskrækket fordi a er en negatik brøk?


Brugbart svar (0)

Svar #6
02. november 2012 af mette48 (Slettet)

4-2*(3-x)=7-x                      gang ind i parentesen

                                           læg x og 2 til på begge sider

                                           del med tallet foran x

                                     


Skriv et svar til: ligninger m.m

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.