Matematik

funktioner

04. november 2012 af solsorten1 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Jeg ville spørge om hvordan man trækker to funktioner fra hinanden. det gælder h(x) = f(x) - g(x).

resultatet er af disse 2 funktioner: f(x) = -0,038x^2 + 0,176x - 5 & g(x) = -0,167x + 5


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. november 2012 af SuneChr

Vi har               - 0,038·x2 + 0,176·x - 5  - ( - 0,167·x + 5 )

              =           - 0,038·x2 + 0,176·x - 5  +  0,167·x - 5

                          Reducér den færdig.


Svar #2
04. november 2012 af solsorten1 (Slettet)

vil det sige det giver h(x) = -0,038x^2 - 0.343x – 10


Brugbart svar (0)

Svar #3
04. november 2012 af SuneChr

# 2

Koefficienten til x er positiv men ellers rigtig.


Skriv et svar til: funktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.