Matematik

Forhold og moderne værdi

04. november 2012 af Jelly (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej, jeg har problemer med 2 opgaver som uploadet på nedenstående link.

http://peecee.dk/upload/view/390007

Nogen der kan komme med nogle hints til, hvordan man kan takle opgaverne.

På forhånd tak


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. november 2012 af Andersen11 (Slettet)

Læs teksten i opgaven.

1) Beregn |JM| / |JS| = cos(86º) og |JM| / |JS| = cos(88º)

2) Løs ligningen cos(v) = 1/389 .


Svar #2
04. november 2012 af Jelly (Slettet)

Hej,

Jeg ved ikke om det er rigtigt, men 1/cos(88) og 1/cos(86), også dividere de 2, og får 28.6537083478/14.3355870262 = 1,99

 

2) min lommeregner siger noget mærkeligt, men kan det passe, at det er 360

 

Tak på forhånd!


Brugbart svar (0)

Svar #3
04. november 2012 af Andersen11 (Slettet)

#2

Jeg forstår ikke, hvad du laver. Genlæs forklaringen i #1.

cos(86º) = 0,069756 = 1/14,34

cos(88º) = 0,034899 = 1/28,65

cos(v) = 1/389 ⇒ v = 89,85º


Skriv et svar til: Forhold og moderne værdi

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.