Matematik

Ligning, går ikke op?

06. november 2012 af Mininanimalismus (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej, kan nogle hjælpe med den her igning. Hvad jeg kan se, går den ikke op.

3(x-2)+1=x+2(x+2)


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. november 2012 af mathon

              

                                    3(x-2) + 1 = x + 2(x+2)

                                    (3x-6) + 1 = x + (2x+4)

                                    3x-6 + 1 = x + 2x+4

                                    3x - 5  = 3x + 4

                                    - 5  = 4       hvilket er en absurditet

                                           L = Ø

                                    


Brugbart svar (0)

Svar #2
06. november 2012 af soaim (Slettet)


Skriv et svar til: Ligning, går ikke op?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.