Matematik

Tjek af opgave.

06. november 2012 af matematiklytter (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej :-)

Er disse opgaver korrekte?

 

Jeg har vedlagt filen med opgaver.

 

På forhånd tak :-))!

Vedhæftet fil: f'(x).docx

Brugbart svar (1)

Svar #1
06. november 2012 af nielsenHTX

overordnet kommentar, start med at regne symbolsk og så kan du bagefter vise de tilnærmerede værdier

1)

tror ikke helt du har forstået opgave 1, men resultatet tilnærmelsesvist rigtigt.

2) den er god nok

3) rigtig fremgangsmåde og resultatet er tilnærmelsesvis rigtigt.

4) ser ok ud, kunne godt zoome noget mere idet du jo kender definitionen mængden.


Svar #2
06. november 2012 af matematiklytter (Slettet)

1) - Hvordan skal definitionsmængden skrives så?


Brugbart svar (0)

Svar #3
06. november 2012 af Andersen11 (Slettet)

#2

Fik du ikke svar på det i går her https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=1260844 ?


Svar #4
06. november 2012 af matematiklytter (Slettet)

Jo, men han sagde; {x | (4 - √10)/3  ≤  x  ≤  (4 + √10)/3 } - hvilket jeg også har skrevet.


Brugbart svar (1)

Svar #5
06. november 2012 af Andersen11 (Slettet)

#4

Det står der da ingen steder i det vedlagte her.


Brugbart svar (1)

Svar #6
06. november 2012 af Andersen11 (Slettet)

#4

Oven i købet er den definitionsmængde, du har angivet, logisk umulig.


Svar #7
06. november 2012 af matematiklytter (Slettet)

(4 - √10)/3 = 2,39

(4 + √10)/3 = 0,28

Hvordan skal man ellers gøre det? 


Brugbart svar (1)

Svar #8
06. november 2012 af Andersen11 (Slettet)

#7

Det er ikke korrekt, at  

(4 - √10)/3 = 2,39

2,39 er en tilnærmet værdi for  (4 + √10)/3 , ikke for (4 - √10)/3 . Men man benytter de eksakte værdier.

Man skriver definitionsmængden som angivet i #4.


Skriv et svar til: Tjek af opgave.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.