Fysik

Impuls mht relativitet

06. november 2012 af DelFerro (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Jeg ved, at ifl. oplysninger; E = 4E0 = 4mc2

og formel; E2 = (pc)2 + (mc2)2

så vil jeg nu isolere p,

(4mc2)2 = (pc)2 + (mc2)2

(3mc2)2 = (pc)2

p = √(3mc2)2/c2) = √((3mc)2) = 3mc

tal indsat p = 3·1.67·10-27·3·108

Men, svaret er ikke korrekt. Hvorfor?

Vedhæftet fil: Relativity.png

Brugbart svar (2)

Svar #1
06. november 2012 af Andersen11 (Slettet)

Fordi 42 -1 ikke er lig med 32 .


Svar #2
06. november 2012 af DelFerro (Slettet)

#1

Tak!


Skriv et svar til: Impuls mht relativitet

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.