Matematik
Hjælp hurtigst muligt
07. november 2012 af
sofiat (Slettet)
-
Niveau: A-niveau
Svar #3 - Citér
I går kl. 22:15 af sofia96
de to variable x og y er proportionale. når y=6 er x=1,5.
find når proportionalitetsfaktoren og beregn x når y=12. beregn også y når x er 1
det er det jeg ikke helt forstod.
I går kl. 22:15 af sofia96
de to variable x og y er proportionale. når y=6 er x=1,5.
find når proportionalitetsfaktoren og beregn x når y=12. beregn også y når x er 1
det er det jeg ikke helt forstod.
Svar #1
07. november 2012 af lfdahl (Slettet)
y er proportional med x betyder, at y = k x. Du skal bestemme k, når y=6 og x=1,5.
Når du har fundet k, kan du bestemme x af samme ligning for y = 12.
Skriv et svar til: Hjælp hurtigst muligt
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
